Termeni si conditii
Termenii si Conditiile generale de utilizare stabilesc termenii si conditiile de utilizare a site-ului econtracte.ro" de catre potentialii vizitatori sau beneficiari.
eContracte este detinut de SC JJR SOFTWARE 2022 SRL, cu sediul in Timisoara, str. Ovidiu, nr.E7A, CUI 45521173, societate comerciala (in continuare denumita „Prestator").

"econtracte.ro" (in continuare denumit „Site", „Platforma", "econtracte.ro") este o platforma digitala care ofera servicii online de management de contracte.
1. Obiectivul platformei
Obiectivul econtracte.ro este de a furniza servicii online de management de contracte.
Site-ul permite completarea de formulare online de catre:
 • utilizatori care doresc sa devina potentiali clienti

 • persoane care doresc sa intre in contact cu eContracte
Datele din formulare sunt utilizate pentru crearea de conturi de utilizatori in platforma.
In cazul in care utilizatorul nu doreste sa completeze nici un fel de informatie in platforma, acesta:
 • poate vizualiza toate informatiile publice de pe platforma

 • poate lua legatura cu prestatorul pentru a le transmite un mesaj sau o oferta de ajutor prin mijloacele proprii de comunicare utilizând datele de contact puse la dispozitie in platforma.
2. Datele personale prelucrate
Completând formularele puse la dispozitie pe platforma econtracte.ro putem colecta urmatoarele date cu caracter personal (denumite in continuare „Date personale"):
 • nume si prenume

 • adresa de e-mail

 • telefon de contact
3. Scop
Prestatorul este o persoana juridica, cu sediu in Timisoara, str. Ovidiu, nr.E7A, avand cod unic de inregistrare 45521173.
Prestatorul prelucreaza datele personale mentionate mai sus doar cu scopul de a pune la dispozitie clientilor un serviciu de management de contracte pentru persoane juridice.
In cazul in care nu doresti ca datele tale personale sa fie prelucrate poti lua legatura cu compania pentru a le transmite un mesaj prin mijloacele proprii de comunicare utilizând datele de contact puse la dispozitie in pagina de contact a platformei.
4. Durata stocarii
Datele personale furnizate sunt stocate pe durata functionarii platformei eContracre.ro. Conturile de utilizator individual in platforma eContracre sunt create la invitatia unui cont creat in numele unei persoane juridice. Fiecare cont de persoana juridica are capacitatea de a dezactiva, respectiv sterge conturile propriilor utilizatori individuali. Persoanele juridice au posibilitatea de a solicita administratorilor platformei dezactivarea sau stergerea conturilor de utilizatori persoane juridice, implicit a conturilor de utilizator asociate acelei persoane juridice. in conditiile in care o persoana juridica nu isi indeplineste obligatiile contractuale de plata in relatia cu platforma eContracre datele persoanei juridice, implicit conturile de utilizator individual asociate persoanei juridice, vor fi dezactivate stocate pe o durata de 30 de zile apoi vor fi sterse complet din baza de date.
5. Transmiterea datelor personale catre terti
Prestatorul isi asuma un angajament de confidentialitate, prin care garanteaza ca datele tale personale sunt pastrate in siguranta.
Datele pot fi furnizate si catre institutii sau autoritati publice, precum si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale, ca urmare a unor cereri expres formulate de acestea.
6. Drepturile tale
In calitate de utilizator al platformei econtracte.ro, potrivit Legii nr. 679/2016, precum si, incepând cu 25 mai 2018, potrivit Regulamentului General privind protectia datelor, ai urmatoarele drepturi:
 • dreptul la informare cu privire la prelucrarea datelor personale de catre prestator

 • dreptul de acces la datele personale, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe

 • dreptul de interventie, rectificarea, stergerea sau portabilitatea datelor personale, la cerere si in mod gratuit

 • dreptul de a te adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere privind Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal (cu sediul in Bucureşti, sector 1, B-dul G-ral. Gheorghe Magheru, www.dataprotection.ro) sau justitiei, pentru apararea oricaror drepturi garantate de lege

 • dreptul la opoziţie şi procesul decizional individual automatizat

 • incepând cu 25 mai 2018, potrivit Regulamentului general privind protectia datelor, dreptul la restrictionarea prelucrarii
7. Securitate si confidentialitate
Protectia informatiilor in cursul prelucrarii datelor tale personale este o preocupare majora a prestatorului, de aceea toate datele personale colectate in cursul vizitelor pe econtracte.ro sunt prelucrate conform prevederilor legale in vigoare in România. Prestatorul foloseste tehnologii de ultima generatie si ia toate masurile tehnice rezonabile pentru transmiterea si pastrarea datelor personale in conditii de deplina securitate si confidentialitate.
Toate datele personale de pe site sunt stocate si procesate pe servere situate in Uniunea Europeana, ce cad sub incidenta legislatiei europene de protectie a datelor personale. Nicio informatie oferita pe acest site nu paraseste teritoriul Uniunii Europene.
Prestatorul se angajeaza sa nu dezvaluie datele personale cu privire la vizitele tale pe econtracte.ro, exceptând situatiile legale sau situatiile prezentate in acest document de Termeni si Conditii.
Daca descoperim un incident cu privire la securitatea datelor personale care prezinta un risc pentru drepturile si libertatile utilizatorilor nostri, vom notifica Autoritatea Nationala de Supraveghere privind Prelucrarea Datelor cu Caracter Personale in termen de 72 de ore. Daca incidentul de securitate este de natura sa prezinte un risc ridicat pentru drepturile si libertatile tale, vei fi, de asemenea, notificat.
8. Marca si dreptul de autor
Dreptul de autor pentru toate informatiile existente pe acest site este detinut de Prestator.
Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul expres exprimat de catre Prestator, titularul acestui drept:
 • toate drepturile sunt rezervate

 • este strict interzisa folosirea acestui Site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau a securitatii acestuia ori pentru discreditarea sau hartuirea econtracte.ro, a prestatorului sau a partenerilor sai din proiect.

 • prestatorul va aplica toate masurile de securitate tehnica si organizatorica pentru protejarea datelor asupra carora detine controlul impotriva oricarei situatii de manipulare accidentala sau intentionata, pierdere, distrugere sau impotriva accesului unei persoane neautorizate
9. Modificari Termeni si Conditii generale de utilizare platforma
"Termenii si Conditiile generale de utilizare" constituie, in intregime, un acord incheiat intre dumneavoastra si prestator in privinta utilizarii econtracte.ro
Prestatorul isi rezerva dreptul de a revizui si aduce la zi "Termenii si Conditiile generale de utilizare" in orice moment, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor.
Daca aveti intrebari cu privire la informatiile cuprinse in aceasta pagina va rugam sa ne scrieti la adresaoffice@econtracte.ro.
10. Date de contact
Pentru orice intrebari sau preocupari, precum si pentru exercitarea drepturilor tale legate de prelucrarea datelor personale de catre prestator, ne poti contacta la:
Adresa: Timisoara, Str. Ovidiu, nr. E7A.
E-mail: office@econtracte.ro
Suport tehnic dedicat
Pe tot parcursul colaborarii cu noi, oferim suport tuturor utilizatorilor platformei indiferent de nevoia acestora, incepand de la sesiuni de instruire pana la rezolvarea oricarui tip de sesizare.
Tutorial dinamic integrat in aplicatie
Suport prin e-mail
Suport telefonic
eContracte foloseste cookie-uri. Prin utilizarea site-ului acceptati folosirea acestora.
Aflati mai multe.Accept cookie.