Daune auto

Prinicipalul nostru poiect este platforma complexa de gestionarea a contrctelor pentru firmele de intermediere a daunelor auto

Prezentare plaftorma

Panou pricipal

Ofera o vedere generala asupra activitatii: numarul de dosare si contracte create lunar, scadentar pentru dosarele cu termenele expirate si pentru cele care vor expira in urmatoarea perioada, autoturismele disponibile pentru inchiriere s.a.

Modul de gestionare dosare

Se pot crea si edita dosare, stabili termne pentru fiecare etapa, se pot atasa situatii financiare: castig si costuri multiple pe fiecare dosar in parte, accesul in dosar al utilizatrorilor poate fi personalizat.

Registru intern

Aplicatia are 3 registre initerne diferite: unul pentru contracte, unul pentru acte aditionale si unul pentru facturi. Exista posibilitatea de a rezerva numar, de  a anula un unmar rezervat si deasemenea de a reseta numere.

Rapoarte

Posibilitatea e a vedea rapoarte finanaciare complexe despre dosarele existente, contracte si profitabilitatea parcului auto.

Tool-uri utile

Aplicatia integreaza tool-uri utile precum reminder, notitite s.a

Modul de administrare

Ofera posibilitatea de a crea utilizatori si alocarea lor pe module, 3 nivele ierarhice pentru fiecare modul, administrarea autovehiculelor din parcul auto pentru inchiriere, service-urilor partenere, si crearea si editarea sabloanelor pentru contracte.

Modul de gestionare contracte

Se pot crea, edita, anula si regenera contracte, se pot crea acte aditionale, se pot adauga notite, se pot atasat fisiere. Contractele pot avea numar de inregistrare crescator sau un numar rezervat anterior.

Modul de facturare

Posibilitatea de a seta serii ale fafturilor, cota TVA, unitabile de masura, de a adauga si edita facturi atasate la contracte, istoric al tututor operatiunilor din modul.

Disponibilitate autoturisme

Aplicatia iti afiseaza masinile disponibile pentru inchieirere in diferite cat si cele inchirate.

Sistem de ticket-ing

Modalitatea de comunicare transparenta cu echipa de suport prin tiket.